Je bent waarschijnlijk al wel enkele keren naar de bibliotheek geweest op zoek naar een boek over slapen gaan, op het potje, nieuwe situaties,…. Boeken genoeg over alle mogelijke thema’s. Hetgeen nog ontbreekt is een boek waarmee je ook echt iets kan, meer dan enkele voorlezen. Goed nieuws, het boek bestaat en het is prachtig!

Het boek Verhalen voor gevoelige oortjes is een verzameling van korte herkenbare verhalen rond thema’s als hooggevoeligheid, faalangst, pesten, zelfvertrouwen,… Onderwerpen waar we als kind en ouders mee geconfronteerd worden en soms niet weten hoe ermee om te gaan.
Je kan nog zoveel boeken lezen over een thema dat op dat moment speelt, het doet niet zo veel. Je kind herkent zichzelf wel in het personage en daar blijft het bij. Dit boek van Wendy is erg fantasierijk geschreven waardoor kinderen er bij wegdromen. Elk verhaal reikt ook een manier aan om om te gaan met de situatie. Een fantasierijke en humoristische manier die kinderen bij blijven. Die ze zeker en vast uit proberen en hun voordeel uit halen.
Bovendien heeft elk verhaal ook nog enkele leuke opdrachtjes om samen met je kind uit te voeren. Je gaat samen in gesprek en maakt contact. Er ontstaat een sterke verbinding met je kind. Het voelt zich begrepen.
Dit is nog niet alles. Er is zelfs een cd op komst met liedjes bij de verhalen om ze nog levendiger te maken. Vrolijke melodietjes en eenvoudige teksten die blijven hangen in je hoofd.
Het boek is niet enkel thuis heel nuttig maar ook in de klas, tijdens de kinderyoga, tijdens coaching,… . Op de Pinterest pagina kan je leuke verwerkingsopdrachten en knutselwerkjes vinden. Het is zeker de moeite om dit boek in huis te halen.
Zelfs ik kan nog genieten van deze mooie verhalen.

Bekijk de website voor meer informatie
Volg de facebookpagina en blijf op de hoogte

Coaching De Lotus geeft nu een exemplaar weg van dit toppertje!
Doe mee en win!

 

Advertenties