Coaching De Lotus - kinder-en gezinscoaching

Vind hier het antwoord op je vragen….

Over mij

0d5941bd1db24e39bbb40b3b925cf1b7.jpgIk ben Daisy Boogaerts, 30 jaar en ik heb samen met mijn man 2 prachtige zonen. In 2007 studeerde ik af als Onderwijzeres in het lager onderwijs. Het bijbrengen van kennis aan jonge kinderen en samen met hen evolueren in hun ontwikkeling schonk me voldoening.

Toch merkte ik steeds vaker dat onze maatschappij een steeds grotere druk uitoefent op onze gezinnen. Zowel kinderen als ouders komen soms in situaties terecht waar ze zelf geen uitweg in vinden. Toen wist ik dat ik meer wilde halen uit het leven door anderen te helpen het geluk te vinden.

In 2011 voltooide ik de verkorte opleiding in de algemene psychologie. Vervolgens verdiepte ik me in 2013 in de klinische psychologie en relatietherapie. Deze opleidingen gaven me een goede basis maar onvoldoende om kinderen te kunnen ondersteunen. Ik vatte een volgende opleiding aan en in 2016 kon ik mijn diploma in de kinder-en gezinscoaching ontvangen.

Met al de opgedane kennis kan ik een breed gamma aan situaties aan en volwassenen en kinderen begeleiden naar een gelukkig leven door hun innerlijke kracht en kwaliteiten aan te wenden zodat ze zelfverzekerder en bewuster in het leven staan.

Als leergierig persoon wil ook ik blijven ontwikkelen. Geregeld volg ik dan ook bijscholingen zodat ik mezelf kan verrijken en verdiepen in materie die mij sterker maken als coach.

Graag wil ik ieder kind en elke ouder, die dit nodig heeft, een stukje op weg helpen, zodat je mag voelen en ervaren dat je er mag zijn!

 

lotusje.jpg Leerkracht
lotusje-1.jpgConsulent in de algemene en klinische psychologie
lotusje-3.jpgPsychotherapeut
lotusje-2.jpgKinder- en gezinscoach
lotusje-2.jpg Hoogbegaafden-coach
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: